Creen a Sant Cugat una cova de sal com a espai de benestar


  • Comparteix:

El centre han obert les portes aquest dissabte / Font: Localpress

El centre han obert les portes aquest dissabte / Font: Localpress

Sant Cugat compta ja amb una cova de sal, una iniciativa empresarial basada en el benestar i les propietats de la inhalació del mineral. Es tracta de la segona cova d'aquestes característiques que s'obre a Catalunya. Les instal·lacions s'ubiquen al barri de Volpelleres, al centre Crystalotherapy, que s'ha inaugurat aquest dissabte. Les estades a la cova, d'uns 45 minuts, aporten relaxació, millora del sistema cardiovascular, estabilització del sistema gastrointestinal, beneficis a la pell i alleujament dels símptomes d'algunes patologies, segons asseguren els seus impulsors.

Aquest innovador projecte a la ciutat està impulsat pels emprenedors David Veciana i Mireia Narbona a través d'una franquícia, la segona que s'instal·la a Catalunya. Per crear la cova, s'han transportat fins a Sant Cugat tones de sal de Polònia i el mar Mort.

La promotora de la iniciativa Mireia Narbona ha explicat que l'ambient creat dins aquest espai és molt beneficiós per a l'organisme.

Mireia Narbona

Estirar-te en unes tumbones que et relaxen 100% i escoltar la musicoteràpia, la il·luminoteràpia... Tot aquest procés de barreja de coses, entres en un estat pur de relaxació.


La cova ha obert les seves portes aquest dissabte amb una inauguració que ha comptat amb veïns del barri de Volpelleres, així com regidors i l'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha elogiat l'aposta empresarial dels responsables de Crystalotherapy.

Mercè Conesa

És una aposta interessantíssima. En una època tan complicada com aquesta, fer d'emprenedor té molt valor.


A més de les sessions d'estades dins la cova, els responsables també tenen previst organitzar a dins activitats infantils, ioga i altres propostes relacionades amb el benestar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.