FGC oferirà el servei habitual d'un dissabte per a la revetlla i el canvia per a l'estiu


Temes relacionats

Els FGC circulen tota la nit de Sant Joan i modifiquen l'horari per l'estiu (23/jun/11)

FGC funcionarà durant tota la nit per la revetlla de Sant Joan (23/jun/10)


  • Comparteix:

Tren de FGC / Font: FGC

Tren de FGC / Font: FGC

Els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) oferiran el servei habitual aquest dissabte, revetlla de Sant Joan, a diferència del que havien fet anys anteriors per aquesta festivitat, quan havien obert tota la nit. D'altra banda, FGC canvia a partir de dilluns vinent els horaris i aplica els de període d'estiu.

Els santcugatencs que vulguin anar a Barcelona, Sabadell o Terrassa, i les ciutats de l'entorn amb FGC durant la revetlla de Sant Joan no ho podran fer enguany durant tota la nit amb transport públic perquè l'empresa ferroviària no oferirà el servei com ho havia fet altres anys.

Per tant, els últims trens que sortiran de Barcelona cap al Vallès seran el de les dues i 12 minuts de la matinada -direcció Sabadell- i el de la una i 52 minuts, direcció Terrassa. Des de les ciutats vallesanes els últims trens direcció Barcelona que sortiran seran el de les dues i nou minuts -des de Sabadell-, i el de la una i 17 minuts, des de Terrassa. Tots aquests combois pararan per les estacions santcugatenques. A partir d'aquestes hores les estacions de FGC estaran tancades i obriran diumenge a partir de dos quarts de sis del matí.

D'altra banda, dilluns vinent entren en funcionament els horaris del període d'estiu que s'allargaran fins el 3 d'agost i es repetiran entre el 3 de setembre i 10 del mateix mes. Durant la resta de l'estiu, del 6 d'agost al 2 de setembre, els dies feiners els trens circularan amb els horaris específics d'agost, amb un reforç de les circulacions durant la primera i última setmana del mes.

Poden consultar tots els horaris a les estacions de FGC, a la web Fgc.cat o bé trucant al telèfon 93.205.15.15.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.