Sant Cugat acull la 4a edició de l'Escola d'Estiu de Medicina Interna


Temes relacionats

La 4a edició de l'Escola d'Estiu de Residents de Medicina Interna s'inaugura avui (20/jun/12)


  • Comparteix:

Moment de l'acte inaugural

Moment de l'acte inaugural

Actualitzar-se, interrelacionar-se i cultivar els valors perquè la societat vegi que els metges internistes formen persones que volen estar al costat dels malalts. Aquest són els principals objectius de la 4a edició de l'Escola d'Estiu de Medicina Interna que s'ha inaugurat aquest dimecres al Claustre del Monestir i que té lloc a la ciutat fins aquest dissabte. Sant Cugat pren el relleu a la ciutat malaguenya de Ronda en la celebració del curs d'estiu.

El president de la Federació Europea de Medicina Interna, el santcugatenc Ramon Pujol, ha estat el principal impulsor de la celebració del curs a la ciutat. Pujol s'ha mostrat segur de l'idoneïtat de Sant Cugat per acollir esdeveniments d'aquesta mena i ha destacat que aquest curs serveix per trobar-se i sobretot cultivar valors que després es transmetran als pacients.

Ramon Pujol

Aquest curs és també una escola per cultivar els valors dels professionals que estan al costat dels pacients.


La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha explicat l'aposta de Sant Cugat per aquests congressos i com la ciutat es va posar immediatament al servei dels organitzadors un cop els hi van proposar de portar-hi l'escola d'estiu.

Susanna Pellicer

El darrer any hem fet tres congressos mèdics i Sant Cugat s'està convertint en un referent en aquest camp.


L'acte d'inauguració, celebrat al Claustre del Monestir ha comptat també amb la presència del president del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, Miquel Vilardell, la coordinadora del Grup de formació de la Fundació Espanyola de Medicina Interna, Blanca Pinilla i la cap de servei de medicina interna de Capio-Hospital General de Catalunya (HGC), Montserrat Garcia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.