Sant Cugat s'il·lumina aquesta tarda amb 379.000 bombetes


  • Comparteix:

Els llums donen el tret de sortida a la campanya de nadal.

Els llums donen el tret de sortida a la campanya de nadal.

Sant Cugat s'il·luminarà a partir de les sis d'aquesta tarda amb els tradicionals llums nadalencs. En total, durant aquestes festes lluiran 379.000 microbombetes de baix consum. Aquest any, a més, i per estalviar energia, els llums s'encendran menys hores durant les nits, que en anys anteriors.

A partir de les sis d'aquesta hora, els carrers i places de la ciutat quedaran il·luminats amb els llums nadalencs, que engalanaran tant el centre com els districtes.
En total, aquest any es col·locaran 379.000 microbombetes de baix consum, que es distribuiran entre els arbres, cortines lluminoses i els plafons amb missatges nadalencs.

D'altra banda, i amb la voluntat d'estalviar energia, aquest any s'ha reduit una mica l'horari en que estaran encesos els llums. Ho explica la regidora de Serveis Urbans, Crstina Paraira.

Cristina Pararia

Aquest any s'ha modificat l'horari d'encesa dels llums per estalviar energia.


L'acte d'encesa dels llums es farà a les sis d'aquesta tarda des de la plaça Octavià. L'alcalde, representants del consistori i comerciants locals seran els encarregats de prémer el botó que encendrà els llums que decoraran els carrers durant aquestes festes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.