Una bici atropella un nen a la plaça d'Octavià


Temes relacionats

L'equip de govern endurirà les ordenances per regular l'ús de bicicletes a zones de vianants (25/nov/11)


  • Comparteix:

L'atropellament ha succeït a la plaça d'Octavià

L'atropellament ha succeït a la plaça d'Octavià

Un ciclista ha atropellat un nen de vuit anys a quarts de sis de la tarda d'aquest divendres a la plaça d'Octavià. L'atropellament s'ha produït quan el ciclista, que baixava pel carrer Major, ha topat amb el menor a la cruïlla amb la plaça del Monestir. Dues dotacions del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) han atès el nen, que presentava un trau al cap i rascades al genoll, per traslladar-lo a Mútua Terrassa.

El conductor de la bici, un jove ciclista, ha atropellat el menor quan han topat a la cruïlla del carrer Major i la plaça d'Octavià, segons els testimonis. Aquests mateixos ciutadans han assegurat a Cugat.cat que els pares del nen es trobaven a una geladeria propera quan s'ha produït l'accident.

Dues dotacions de Policia Local han intervingut quan un grup de ciutadans han increpat el jove ciclista. Segons ha pogut saber Cugat.cat, les dues parts volen presentar denúncia.

Actualment, l'equip de govern i Policia Local preparen una ordenança per regular la convivència entre ciclistes i vianants als carrers de Sant Cugat. Aquesta nova normativa ha d'establir les zones de pas i les velocitats permeses a cada via de la ciutat. L'ordenança recollirà sancions per als que no respectin les normes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.