Un portal santcugatenc vol ser l'altaveu dels estudiants a l'estranger


  • Comparteix:

El perfil que busca Marxa.cat són estudiants d'universitaris catalans. / Font: Elisava

El perfil que busca Marxa.cat són estudiants d'universitaris catalans. / Font: Elisava

El portal Marxar.cat, creat per santcugatencs, busca 10 estudiants catalans que marxin a l'estranger el curs vinent i vulguin explicar les seves experiències de primera mà. L'espai vol ser un altaveu per als joves catalans que marxen a estudiar, a fer d''au-pair' o a treballar durant un temps fora de Catalunya. Totes aquelles persones interessades en aquesta iniciativa poden enviar un mail a infomarxar@gmail.com.

El portal vol conèixer de primera mà l'experiència d'aquelles persones que marxen de casa per anar a viure, treballar o estudiar a un país estranger. El portal busca 10 estudiants catalans que vulguin ser la veu de Marxar.cat durant els mesos que siguin fora.

Les persones que vulguin formar part d'aquesta iniciativa han de ser estudiants d'universitats catalanes que els agradi escriure i es comprometin a col·laborar amb regularitat al bloc de Marxar.cat. El portal entrarà plenament en funcionament a partir del setembre però ja ha posat en marxar el seu perfil a Facebook i Twitter.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.