Els instituts públics locals només faran classe al matí el curs vinent


Temes relacionats

Els instituts de la ciutat demanen treballar amb jornada intensiva ( 5/jun/12)


  • Comparteix:

L'institut Angeleta Ferrer farà classe de vuit del matí a dos quarts de tres de la tarda / Font: Santcugat.cat

L'institut Angeleta Ferrer farà classe de vuit del matí a dos quarts de tres de la tarda / Font: Santcugat.cat

Els quatre instituts públics de la ciutat faran jornada intensiva a partir del curs que ve segons ha confirmat el departament d'Ensenyament a Cugat.cat. D'aquesta manera els centres concentraran les classes en una franja que pot anar entre les vuit del matí a les tres de la tarda. La Generalitat ha autoritzat la petició que havien fet els quatre instituts locals, un nou horari que podria comportar millores dels resultats acadèmics a llarg termini segons els responsables dels centres santcugatencs.

La jornada intensiva era una reclamació històrica dels professors de secundària. El curs que ve els instituts Angeleta Ferrer, Joaquima Pla i Farreras, Arnau Cadell i Leonardo Da Vinci concentraran el seu horari acadèmic perquè les classes acabin abans de les tres del migdia. El director de l'Angeleta Ferrer, Joan Artigas, ha explicat a Cugat.cat que el nou horari permetrà que els alumnes puguin organitzar millor les hores lectives amb les activitats extraescolars i ha detallat que el nou horari podria comportar beneficis acadèmics a llarg termini.

Joan Artigas

Els resultats acadèmics es veuen poc a poc. Però pensem que de ben segur que el nou horari pot ajudar molt els alumnes.


El departament d'Ensenyament ha autoritzat els 50 instituts del Vallès Occidental que ho van demanar, poder fer la jornada intensiva el curs vinent.



  • Comparteix:

COMENTARIS

M´alegra molt aquesta Noticia.De mica en mica a veure si es possible que ens anem fent com a europeus.Ara falta que la Primaria també opti aquests nous horaris.Es en Be dels alumnes i dels seus resultats acadèmics

Montserrat Calduch i Triguero. Enviat el 27/jun/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.