L'exregidor Enric Tomàs es posa al capdavant d'ASDI


Temes relacionats

'Fem un Museu' arriba a la tercera edició amb el tapís com a protagonista ( 2/mai/12)

La discoteca per a persones amb discapacitat ha triplicat l'assistència (17/abr/12)


  • Comparteix:

Enric Tomàs, a les instal·lacions de Cugat.cat

Enric Tomàs, a les instal·lacions de Cugat.cat

L'exregidor de Sanitat i Serveis Socials Enric Tomàs és el nou president de l'associació Pro-Disminuïts Psíquics i Físics (ASDI) des d'aquest dilluns. El nou responsable reconeix que el moment de crisi dificulta la tasca de l'entitat i que, per tant, l'objectiu principal serà fomentar el creixement de l'entitat a través de l'eficiència i sense perdre qualitat. Tomàs substitueix Mercè Martínez, que a partir d'ara ocuparà el càrrec de vicepresidenta de l'entitat.

En una entrevista a Cugat.cat, Tomàs ha fet balanç dels 30 anys de l'entitat, una institució que s'ha consolidat gràcies a l'herència de tots els voluntaris que hi han participat. El president es posa com principal objectiu expandir l'entitat i arribar a noves persones, però a través d'una gestió interna eficient que mantingui la qualitat del centre.

Enric Tomàs

Hem de buscar la màxima eficiència i excel·lència en els nostres recursos.


Historiador de professió, Enric Tomàs és fill d'una de les expresidentes d'ASDI, Enriqueta Guarch. A més, va ocupar el càrrec de regidor de Sanitat i Serveis Socials durant el període 2003-2007 i també va ser president i soci fundador de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.