Segona sessió de participació del procés de mobilitat de Valldoreix


Temes relacionats

Una vintena de comerciants han debatut la mobilitat de Valldoreix (22/jun/12)


  • Comparteix:

Imatge d'un dels tallers participatius

Imatge d'un dels tallers participatius

El segon taller de participació sobre mobilitat obert a la ciutadania té lloc dimarts de la setmana vinent a l'EMD, a les set de la tarda, i abordarà la mobilitat amb transport públic i trasport privat. La sessió debatrà sobre el futur del territori en aquest àmbit a través de la informació tècnica aportada. Això forma part del procés de participació de 'Valldoreix es mou' impulsat per l'EMD.

El primer taller participatiu de 'Valldoreix es mou' ha tingut lloc aquest dimarts a la seu de l'EMD i ha aplegat una quarantena de valldoreixencs per discutir sobre la mobilitat a peu i en bicicleta del territori descentralitzat.

La sessió va començar amb una xerrada explicativa dels tècnics de la consultora de mobilitat Intra, encarregada de l'estudi, explicant els paràmetres tècnics que s'ha fet servir per elaborar el document. A continuació, es va dividir els assistents en tres grups de debat en els quals es van anar detectant els punts forts i febles de la mobilitat de vianants i bicicletes a Valldoreix.

La sessió va acabar amb la posada en comú de les conclusions dels diferents grups de debat i un torn de preguntes dels participants al vocal de Mobilitat de l'EMD, Joan Ribera.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.