Cugat.cat celebra els 30 anys amb una festa amb més de 200 persones


Temes relacionats

La celebració dels 30 anys de Cugat.cat continua avui (27/jun/12)


  • Comparteix:

Cugat.cat ha celebrat els 30 anys d'història acompanyat de més de 200 persones. El Claustre del Monestir ha acollit treballadors i excol·laboradors del mitjà multimèdia, així com representants polítics, d'entitats esportives i socials de la ciutat i santcugatencs a títol individual. L'acte ha comptat amb la presència de l'actual director de Cugat.cat, Miquel Herrada, del secretari de Comunicació de la Generalitat, Josep Martí, el vicepresident del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), Josep Pont, i l'alcaldessa, Mercè Conesa.

El director de Cugat.cat, Miquel Herrada, ha volgut deixar clar durant el seu parlament que en temps de crisi econòmica els mitjans locals són més necessaris que mai. Herrada ha detallat que la transformació multimèdia de Cugat.cat ha perseguit l'objectiu de buscar sempre l'eficiència de servei públic.

Miquel Herrada

Entre el 2008 i el 2012 el pressupost de Cugat.cat ha disminuït un 22% i en aquest mateix període l'audiència sha pujat un 230% segons l'OJD.


Herrada ha agraït la feina de tots els treballadors i col·laboradors que al llarg d'aquests 30 anys han passat pe Cugat.cat, abans Ràdio Sant Cugat, i ha destacat que han estat l'ànima d'aquest projecte.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha defensat Cugat.cat per la seva 'professionalitat' i per buscar sempre la 'pluralitat d'idees' i la màxima participació ciutadana. Conesa considera que Cugat.cat és 'un projecte de ciutat'.

Mercè Conesa

M'agrada molt poder ser avui aquí i comprovar que aquest és un projecte de ciutat.


El vicepresident del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), Josep Pont, ha dit durant l'acte que Cugat.cat és un model que demostra que es pot fer informació local de qualitat en un context de crisi econòmica.

Josep Pont

Us felicito perquè si avui posséssim en una coctelera la ràdio, internet i la televisió, sortiria Cugat.cat o un projecte similar.


En el mateix sentit s'ha expressat el secretari de Comunicació de la Generalitat, Josep Martí, que ha destacat que el projecte de Cugat.cat és un exemple per a la resta de mitjans catalans.

Josep Martí

Quan diem que aquest és un model que es posa d'exemple és perquè els que tenim una visió global de la comunicació del país entenem que aquí les preguntes es contesten correctament


Cugat.cat va complir 30 anys de la primera emissió radiofònica el 13 de juny, dia en què va estrenar nova web per apropar-se més als santcugatencs. Aquest dimecres ha ofert un acte obert a la ciutadania per fer-la còmplice de l'efemèride. Durant la trobada, s'ha projectat un vídeo commemoratiu de l'aniversari. A més els personatges del Medir i del Cugat han aparegut per sorpresa a l'acte amb una actuació que ha portat el toc d'humor a la cita i que ha despertat els somriures dels assistents.

Els actes de celebració continuaran aquest divendres per Festa Major, en la qual Cugat.cat oferirà una marató musical amb grups locals dels darrers 30 anys i una gimcana familiar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.