L'Ateneu obre el dia 15 les inscripcions pels cursos i tallers del tercer trimestre


  • Comparteix:

Les places per als nous cursos de l'Ateneu s'adjudicaran per ordre d'inscripció a partir del proper dia 15.

Les places per als nous cursos de l'Ateneu s'adjudicaran per ordre d'inscripció a partir del proper dia 15.

El 15 de desembre s'obren les inscripcions als cursos del tercer trimestre a l'Ateneu. Les noves activitats i tallers començaran durant la tercera setmana de gener amb una oferta de més de cinquanta cursos. Tot i que es manté la programació estable, s'inclouran algunes novetats com ara un curs d'iniciació al cinema o un taller de cuina japonesa.

L'Ateneu amplia la seva oferta de cursos i tallers amb l'objectiu d'arribar a tothom. Així, les tres seus de l'Ateneu acolliran, a partir de la tercera setmana de gener, noves propostes de lleure com un curs de nutrició, un taller de grafologia i diversos cursos adreçats als infants. Com explica Ramon Pros, president de l'Ateneu, l'entitat planteja aquestes activitats amb l'objectiu que els santcugatencs aprenguin i passin una bona estona amb altres ciutadans.

Ramon Pros

Els tallers de l'Ateneu permeten, sobretot, compartir bons moments amb gent de Sant Cugat


El president de l'Ateneu ha destacat també la importància que ha anat guanyant l'Escola Cívica. Creada per l'entitat, pretén aplegar els interessos del jovent oferint activitats permanents. Les places per als nous cursos de l'Ateneu s'adjudicaran per ordre d'inscripció a partir del proper dia 15 a qualsevol de les tres seus de l'Ateneu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.