Es dóna el tret de sortida a la campanya de Nadal amb l'encesa dels llums


  • Comparteix:

L'alcalde ha pitjat el botó que ha encès els llums de la ciutat.

L'alcalde ha pitjat el botó que ha encès els llums de la ciutat.

Sant Cugat dóna per inaugurada la campanya de Nadal amb la tradicional encesa de llums. Més de 379.000 microbombetes decoraran els carrers i places de la ciutat fins passat Reis, amb l'objectiu de crear un ambient festiu i contribuir a la campanya comercial dels comerços locals.

La plaça Octavià ha estat l'escenari de la tradicional encesa dels llums de Nadal, un acte simbòlic que dóna el tret de sortida a aquestes festes.
Enguany, seran més de 379.000 microbombetes de baix consum les que donaran el toc festiu als carrers del municipi i contribuiran a la campanya comercial. Segons l'alcalde de la ciutat, Lluís Recoder, aquests són els principals objectius dels llums de Nadal.

Lluís Recoder

Els objectius del llums són omplir els carrers d'alegria i que la gent passegi i això benefici també el comerç local.


Igual que l'any passat, la il·luminació nadalenca consisteix en xarxes lluminoses que envolten els arbres, cortines de llums i panells amb missatges festius. Tots aquests elements es troben presents arreu del municipi, tot i que segons Recoder, el centre urbà es potencia especialment ja que en aquesta zona, els llums de Nadal tenen una llarga història.

Lluís Recoder

La il·luminació és present a tot arreu, també als districtes i barris nous, però sobretot al centre urbà, on els llums són històrics.


Recordem que aquest any, i amb la voluntat d'estalviar energia, els llums de Nadal estaran encesos menys hores que en anys anteriors. Durant aquestes festes, els llums s'encendran de sis de la tarda a onze de la nit cada dia, i fins a les dues de la matinada les nits de Nadal, Sant Esteve, Cap d'Any i Reis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.