El CMSC negocia amb l'Ajuntament traslladar-se a la seu de la Policia Local


Temes relacionats

El CMSC habilita espais a la seva seu per llogar-los a empreses, entitats i particulars ( 1/abr/09)

L'Ajuntament eixuga el deute del CMSC amb part dels ingressos per la cessió de Can Calopa (22/jul/08)

Llum verda a la cessió a l'Ajuntament d'alguns espais del CMSC (24/des/07)

El CMSC agraeix la implicació de l'Ajuntament en la viabilitat de l'entitat (21/des/07)


  • Comparteix:

El CMSC preveu canviar la seva seu i les instal·lacions de la Policia Local podrien acollir-lo

El CMSC preveu canviar la seva seu i les instal·lacions de la Policia Local podrien acollir-lo

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) es planteja canviar de seu per garantir la solvència de l'entitat d'ara en endavant. Segons ha pogut saber Cugat.cat, el club revertiria de manera avançada l'actual edifici de la plaça de la Vila a l'Ajuntament, per situar-se a la Casa Jaumandreu, a l'avinguda de Gràcia, on actualment hi ha la Policia Local. Els socis hauran de votar aquesta alternativa, que encara s'està negociant amb l'Ajuntament, en una futura assemblea a la tardor. De retruc, l'operació obriria la porta a traslladar la Policia Local a l'actual seu del CMSC.

Tot i que encara estan les negociacions obertes i que els socis hi han de donar el seu vot a favor o en contra, el canvi de seu sembla l'opció més viable per garantir que la situació econòmica de l'entitat continuï sanejada.

La junta directiva del CMSC ha sondejat diverses alternatives, com augmentar en 30 euros la quota dels socis o que es cobreixi el dèficit del club a través de les seccions. També ha intentat llogar espais concrets de l'actual edifici o compartir-la amb altres entitats, però finalment aquestes opcions no han quallat. El president del club, Francesc Cruces, ha exposat a Cugat.cat els motius pels quals l'entitat necessita reubicar-se.

Francesc Cruces

Tenim aquest edifici infrautilitzat. Val la pena pagar per una cosa que no utilitzes? Estem plantejant l'alternativa d'anar a un lloc que no representi aquest esforç econòmic.


Actualment, el CMSC té una concessió fins el juliol de 2048 a l'actual local, per la qual abonen un pagament mensual. A hores d'ara, l'Ajuntament i el CMSC estan negociant el preu del lloguer de les instal·lacions de l'avinguda de Gràcia.

El canvi de seu suposaria el deslliurament de certes càrregues econòmiques, però, per contra, l'espai es reduiria en més de la meitat i no seria tan cèntric. Si el canvi fos efectiu, s'haurien de mantenir els espais com el rocòdrom i la sala d'activitats a l'actual local. Cruces ha destacat, però, que una part dels socis és reticent a marxar.

Francesc Cruces

Renunciar això costa. L'objectiu bàsic era copsar l'opinió del soci per si desenvolupavem més amb l'Ajuntament aquest aspecte. Però serà el soci qui decidirà.


Els socis hauran de prendre una decisió final en una assemblea que se celebrarà a la tardor. En cas que la decisió fos canviar la seu a la casa de l'avinguda de Gràcia, l'operació es faria efectiva a partir de l'1 de gener de 2013.

L'arribada del CMSC a l'avinguda de Gràcia obriria la porta a un trasllat de la Policia Local a les instal·lacions que encara ocupa l'entitat muntanyenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.