La PAH de Rubí s'apropa a la ciutat per parlar de la situació actual de l'habitatge


  • Comparteix:

Concentració anterior de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca / Font: Somvilafranca.cat

Concentració anterior de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca / Font: Somvilafranca.cat

La Plataforma d'Afectats per les Hipoteques (PAH) de Rubí farà una xerrada aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda a la plaça d'Octavià per parlar d'aquesta situació que cada vegada afecta més gent a tot Catalunya. El col·loqui està organitzat per Acampada Sant Cugat i s'explicarà el treball que està fent aquesta plataforma a Rubí.

En aquesta xerrada es parlarà sobre la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per la dació en pagament que duu a terme la Plataforma Afectats per la Hipoteca a nivell nacional. A Sant Cugat hi ha un punt de recollida de signatures al Casal Popular la Guitza.

Al col·loqui d'aquest dissabte es discutirà sobre la situació actual de l'habitatge i de les propostes que la PAH de Rubí porta a terme al seu municipi. D'aquesta manera, es vol informar la ciutadania sobre aquesta qüestió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.