Volem un Verdi a Sant Cugat surt al carrer per sumar adhesions


Temes relacionats

Neix Volem un Verdi a Sant Cugat, una plataforma per impulsar el cinema en VOS (16/feb/12)


  • Comparteix:

Cinemes Verdi de Barcelona / Font: Verdi

Cinemes Verdi de Barcelona / Font: Verdi

El grup ciutadà Volem un Verdi a Sant Cugat ha iniciat una campanya de recollida d'adhesions entre la ciutadania, que pot afegir-se a la petició sumant-se al manifest que es troba a les seus de diferents entitats del municipi. Es tracta d'avaluar la viabilitat d'aquest projecte a la ciutat i si existeix un mercat interessat. De fet, el grup ha explicat a Cugat.cat que una empresa ja ha mostrat el seu interès i està pendent de fer l'estudi de mercat.

Volem un Verdi a Sant Cugat reclama la instal·lació a la ciutat d'un cinema de projeccions en versió original i d'estrena. Fins ara, la plataforma ciutadana compta amb gairebé 200 adhesions via Facebook, però volen fer un pas més i aconseguir nous suports al carrer, tal com ha explicat una de les impulsores Pilar Gorina a Cugat.cat.

Pilar Gorina

Fa temps que vam consensuar un manifest que hem portat a entitats per sumar més adhesions.


La bona resposta a la campanya, que està previst que finalitzi a finals de juliol, ha propiciat que empreses s'interessin per la iniciativa. Gorina ha explicat que hi ha una companyia que està pendent de fer l'estudi de mercat.

Pilar Gorina

Aquesta empresa està treballant amb un tema a Madrid i està pendent de fer l'estudi de mercat. Està interessada.


De fet, aquesta campanya busca sumar d'adhesions per evidenciar que a Sant Cugat hi ha públic per aquest tipus de cinema que ara marxa a Barcelona i Terrassa. El manifest per sumar-se a la petició es pot trobar als locals d'entitats com La Unió, l'Ateneu, el Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC), els Geganters i a la Casa de Cultura, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.