L'aplicació d'FGC per a mòbils és una de les més valorades per Samsung


Temes relacionats

Ferrocarrils de la Generalitat instal·la una biblioteca virtual en els seus trens (17/abr/12)

FGC, premiada per l'accessibilitat de les seves estacions (28/nov/11)


  • Comparteix:

L'aplicació per mòbils permet consultar horaris i preus / Font: Fgc.es

L'aplicació per mòbils permet consultar horaris i preus / Font: Fgc.es

L'aplicació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) per a telèfons intel·ligents ha estat seleccionada com una de les més útils en la vida quotidiana de les persones per la companyia coreana Samsung. FGC App és una aplicació gratuïta que permet consultar horaris, trajectes, estacions i incidències. L'aplicació es pot descarregar en català, castellà i anglès.

FGC App ha passat a formar part del recull d'aplicacions que Samsung Espanya recomana als seus usuaris en el portal d'internet de Samsung. D'aquesta manera, l'aplicació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) es converteix en una de les aplicacions de referència dins el sector. L'aplicació permet conèixer l'horari i itinerari dels trajectes, els preus dels bitllets, saber les incidències a les vies en temps real i conèixer les estacions de ferrocarrils.

L'aplicació, que es pot configurar en català, castellà i anglès, està dotada d'un sistema de localització que permet saber quina és l'estació més propera a l'usuari en cada moment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.