Esport, diversió i aprenentatge es donen la mà en la 2a Festa de la Infància


Temes relacionats

La penya blaugrana organitza un matí ple de jocs pels més menuts a Can Magí ( 7/jul/12)


  • Comparteix:

La Festa de la Infància de la Penya Blaugrana Sant Cugat (PBSC) ha omplert la ZEM de Can Magí d'activitats lúdiques i esportives, que també han servit per formar els participants en valors com l'ecologisme, el joc net i la solidaritat. Nens i nenes de totes les edats han gaudit d'esports, espectacles i tallers en aquesta 2a edició de la festa, que la Penya Blaugrana organitza per oferir una opció de lleure diferent per als infants de la ciutat.

Un espai solidari organitzat pel taller Jeroni de Moragas, tallers de sostenibilitat, espectacles de màgia, lectura de contes i esports com karate, futbol i tennis. Totes aquestes activitats han servit per oferir un lleure infantil combinat amb l'aprenentatge. Els organitzadors d'aquesta 2a edició de la festa, Esther Alos i Joan Carles Galofré, han explicat aquesta doble vessant de la celebració.

Organitzadors

Volem ensenyar als nens educació viària, mediambiental i cultural. / La idea és que amb la col·laboració de tots els nens ho passin bé.


La festa s'ha organitzat en col·laboració amb moltes entitats de la ciutat com el Club Karate Sant Cugat, la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) i la Unió Ciclista Sant Cugat. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha elogiat la tasca dinamitzadora de les entitats esportives del municipi.

Xavier Tizón

És un valor afegit que la Penya Blaugrana posi a disposició la instal·lació i coorganitzi amb altres entitats una festa de la qual gaudeixen els nens.


La festa també ha comptat amb un torneig de futbol disputat entre els alumnes de les escoles Gerbert d'Orlhac i Collserola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.