La santcugatenca Olga Toro s'emporta el val de 300 euros per gastar en un viatge


  • Comparteix:

Cristian Baquero i Carme Reverte als estudis de Cugat.cat

Cristian Baquero i Carme Reverte als estudis de Cugat.cat

La santcugatenca Olga Toro ha estat la guanyadora d'un val de 300 euros per gastar en un viatge de l'àmplia oferta de l'agència RACC Travel Sant Cugat. El sorteig, celebrat aquest dilluns dins el magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat (91.5FM), era el premi que encara quedava per lliurar de la gimcana de Cugat.cat celebrada durant la Festa Major. Toro té tot l'estiu per decidir un destí on viatjar gràcies a aquest val de descompte.

Cugat.cat ha celebrat el 30è aniversari amb diverses activitats, una d'elles ha estat una gimcana de proves durant la Festa Major. Els participants han rebut diversos premis però encara calia conèixer el guanyador d'aquest val de viatge per valor de 300 euros. El sorteig s'ha celebrat aquest dilluns durant l'emissió del magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat (91.5 FM) i el responsable de RACC Travel a Sant Cugat, Cristian Baquero, ha estat l'encarregat de fer de mà innocent,

Baquero ha explicat que el val es pot aplicar en qualsevol de les ofertes del grup Orizonia des de ja mateix i que té validesa fins el darrer dia d'octubre.

Cristian Baquero

El val caduca el 31 d'octubre. És un paquet a escollir dins de qualsevol oferta del grup. Només han d'escollir el destí.


El magazín ha contactat amb la guanyadora, Olga Toro, que s'ha mostrat sorpresa i agraïda.

Olga Toro

Mira que bé. Estic molt sorpresa. És una bona notícia.


L'organitzadora de la gimcana de Cugat.cat, Carme Reverte, ha avançat que ja s'està treballant en la propera edició d'aquesta iniciativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.