El Col·lectiu Sense Presses organitza una excursió nocturna amb bicicleta


  • Comparteix:

Una trobada anterior d'aquest col·lectiu / Font: Excursionistes.cat

Una trobada anterior d'aquest col·lectiu / Font: Excursionistes.cat

El Col·lectiu d'Usuaris de la Bici Sense Presses ha programat per aquest divendres una ruta fins a Sant Cugat amb sortida des de Terrassa, a través de Sabadell i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), d'uns 35 quilòmetres. La sortida serà a dos quarts de nou del vespre de la plaça Vella de la cocapital vallesana. Al finalitzar els participants tornaran amb l'últim tren dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) que surt a dos quarts de tres de la matinada.

L'itinerari previst comença a la plaça Vella de Terrassa. Des d'aquí els participants es dirigiran cap al passeig 22 de juliol i cap a la Torre de Mossèn Homs. Per l'interior del bosc la marxa anirà cap als plans de Can Bonvilar i el golf de Torrebonica, per dirigir-se cap a Sabadell pel camí de Mas Canals. La idea és creuar la ciutat de nord a sud fins a sortir al Parc Central del Vallès. D'allà es dirigiran cap al nou polígon industrial de Sant Pau de Riu-Sec, que travessaran pels nous carrils bici. Pujaran cap a la UAB i aniran en direcció Cerdanyola fins trobar la carretera que va cap a Sant Cugat. Pel carril bici que hi ha al costat de la carretera arribaran a la nostra ciutat, on agafaran el tren per tornar cap a Terrassa. Uns 35 quilòmetres, aproximadament, la majoria d'ells planers, tot i que hi ha alguna pujada curta.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.