Escàs seguiment en el primer cap de setmana de funcionament de l'aparcament de Can Quitèria


  • Comparteix:

Poca gent sabia de l'existència de l'aparcament.

Poca gent sabia de l'existència de l'aparcament.

El nou aparcament temporal habilitat davant de Can Quitèria per la campanya de Nadal ha tingut molt poc seguiment durant el primer cap de setmana de funcionament. La falta de publicitat del nou equipament ha deixat l'aparcament buit durant el pont de la Puríssima. Es tracta de 56 places de zona blava que donaran servei al comerç de la rambla de Can Mora, la plaça Barcelona i el carrer Sant Jordi.

L'espai de davant de la masia Can Quitèria s'ha convertit aquests dies, i de forma temporal, en un aparcament de zona blava amb 56 places. Aquest equipament és fruit d'un acord entre l'ajuntament i els propietaris del terreny, i té l'objectiu de donar servei als comerç de la zona durant la campanya de Nadal.

La proposta ja havia estat plantejada fa un temps pels comericants de la plaça Barcelona, i ha estat secundada per Sant Cugat Comerç, que troba molt positiu crear aquest equipament per aquestes dates. Ho explica Maria Eulàlia Egea, presidenta de l'entitat de comericants.

Maria Eulàlia Egea

És molt positiu. Nosaltres vam recolzar aquesta sol·licitud dels comerciants de la plaça Barcelona, i de seguida se'ns va dir que si i que abans de Nadal estaria en marxa.


Tot i que alguns comerciants demanaven que l'aparcament fos gratuït, des de l'Ajuntament i des de Sant Cugat Comerç han optat per fer-lo de zona blava, ja que segons Egea, això afavoreix la rotació de vehicles.

Maria Eulàlia Egea

Hem estat d'acord que sigui de pagament, perquè hi hagi mobilitat i puguin aparcar-hi moltíssims cotxes.


Amb aquest nou aparcament temporal, es dóna resposta a les necessitats del comericants de la plaça Barcelona i de la Rambla de Can Mora, i també als del carrer Sant Jordi que han perdut places d'aparcament en superfície a causa de les obres d'ampliació de les voreres.
Tot i això, durant el primer cap de setmana de funcionament, el pàrquing no ha estat utilitzat pels ciutadans, que porvablement encara no coneixen l'exostència d'aquest equipament.

D'altra banda, recordem que un cop passades les vacances, en aquest mateix espai es començaran les obres de construcció d'habitatges i d'un aparcament soterrat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.