Un santcugatenc ha posat en circulació tres targetes de visita per trobar feina


  • Comparteix:

Michiel Das busca feina de manera original

Michiel Das busca feina de manera original

Michiel Das és un santcugatenc que a causa de la crisi s'ha quedat sense feina i ha optat per posar en circulació tres targetes de visita amb el seu contacte. La idea de Das és que aquestes targetes viatgin de persona a persona i que si algú està interessat en els seus serveis professionals hi contacti. Michiel Das es dedica al món del màrqueting i la comunicació.

Das es basa en la teoria que diu que totes les persones del món estan separades per sis graus. És a dir, que a través de sis persones es pot arribar a contactar a qualsevol persona del món. Per això ha repartit tres targetes entre tres coneguts amb la intenció que aquests les facin arribar a altres persones i així successivament.

Michiel Das considera que en aquests moments de dificultat d'accedir al món laboral cal tirar d'imaginació per diferenciar-se de la gran quantitat de demandes de feina.

Michiel Das

Amb la crisi cal ser creatiu i intentar diferenciar-se més. Hi ha poca oferta per molta demanda i les empreses agafen el que destaca.


El santcugatenc també ha obert una pàgina web per fer el seguiment del recorregut de les targetes. A Elviajedemitarjeta.com es pot trobar totes les novetats del projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.