El nen Jesús torna a casa per Nadal


  • Comparteix:

Després d'un periple per diveres immobiliàries, com mana la tradició, torna a casa per nadal.

Després d'un periple per diveres immobiliàries, com mana la tradició, torna a casa per nadal.

La figura del nen Jesús del pessebre de la Plaça de Barcelona ha estat finalment retornada a l'Associació de Veïns. La figura, sostreta el Nadal de l'any passat pel col·lectiu 'Sant Cugat no m'estima' va aparèixer dissabte al vespre. La figureta va aparèixer embolicada, a la porta de la casa de Joan Buscallà, un dels membres de l'Associació. Malgrat tot, encara no hi ha data oficial per la inauguració del pessebre.

El col·lectiu "Sant Cugat no m'estima" ha fet cas de la crida que van fer els veïns de la Plaça Barcelona demanant que tornessin el nen Jesús al pessebre. Així, aquest dissabte la figura del pessebre ha aparegut a les portes de la casa de Joan Buscallà. Un paquet sense cap nota els ha retornat el nen Jesús robat el Nadal passat. Buscallà ens ho explica.

Joan Buscallà

Un veí ens va avisar que hi havia un paquet a la porta.


Recordem que, després del robatori, una pàgina web mostrava fotografies del nen Jesús mirant immobiliàries locals i queixant-se de la dificultat de trobar pis a Sant Cugat. Com els actes vandàlics al pessebre de la plaça Barcelona són un fet freqüent, els veïns estan buscant alguna solució per evitar les bretolades. Per la mateixa raó, han decidit endarrerir al màxim la instal·lació del naixement.

Joan Buscallà



El tradicional pessebre de la Plaça de Barcelona ocupa vint metres quadrats. Enguany, incorpora dues figures noves, dos béns que van desaparèixer del pessebre ja fa uns anys i que han estat finançats per l'Associació de Comerciants de la Plaça Barcelona i rodalies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.