L'aparcament de la plaça de l'Estació reserva un 28% de les 269 places als usuaris dels Ferrocarrils


  • Comparteix:

L'alcalde, Lluís Recoder, i Santiago Arderiu, de Cintra Aparcaments.

L'alcalde, Lluís Recoder, i Santiago Arderiu, de Cintra Aparcaments.

Setanta cinc de les 269 places de l'aparcament de l'estació, que ha obert avui les seves portes, estan reservades per a clients de Ferrocarrils Catalans. D'aquesta manera es dóna resposta a les necessitats d'aparcament dels usuaris del Metro del Vallès a Sant Cugat, que van perdre les seves places d'estacionament arran de les obres de vianantització de la Plaça Lluís Millet. El nou aparcament, a més, ha reservat un terç de les places pels residents i la resta, a zona blava.

Els clients de Ferrocarrils de la Generalitat que tinguin abonament anual tenen l'opció d'accedir, amb un preu prefernt, a una de les 75 places que l'aparcament de l'estació ha reservat per als usuaris de l'anomenat 'Metro' del Vallès. Santiago Arderiu, de Cintra Aparcaments, l'empresa concessionària, ha assegurat que d'aquesta manera es dóna resposta a les demandes dels usuaris de Ferrocarrils de la Generalitat.

Santiago Arderiu

Els usuaris de Ferrocarrils amb abonament anual tenen condicions preferents per fer ús d'aquestes places reservades


Les places reservades a residents, un 30% del total, ja han estat adjudicades a través d'un procés de concessió que dóna dret d'ús durant 50 anys. La resta, prop de 150, seran de zona blava i serviran per descongestionar els carrers del centre estació. A més, l'aparcament compta inicialment amb vuit places per a bicicletes, un nombre que podrà créixer en funció de la demanda. Com ha assenyalat l'alcalde, Lluís Recoder, amb aquest aparcament es fa un pas endavant en la conversió del centre de la ciutat en una gran illa de vianants a la vegada que s'afavoreix l'ús del transport públic.

Lluís Recoder

Amb aquest aparcament avancem cap a la conversió del centre en una illa de vianants on es podrà viure més bé i on el comerç local prosperarà


De moment, l'accés al pàrquing es farà pel carrer Safareigs. Un cop finalitzin les obres de construcció del túnel del carrer Lluís Companys, s'obrirà una nova rampa dins el mateix túnel.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.