Els joves de la parròquia de San Pere fan una crida per aplegar material sobre els 25 anys del Pessebre Vivent


  • Comparteix:

Es vol fer una retrospectiva dels 25 anys.

Es vol fer una retrospectiva dels 25 anys.

Amb motiu dels 25 anys del pessebre vivent de la parròquia de Sant Pere, els organitzadors fan una crida a tots els santcugatencs que hi hagin participat alguna vegada perquè aportin qualsevol element de l'escenificació. Els joves de la parròquia busquen fotografies, vestuari o peces de decorats per enllestir l'exposició retrospectiva que han muntat per celebrar els vint-i-cinc anys d'aquesta tradició a Sant Cugat.

Després d'un quart de segle representant el naixement de Jesús, els organitzadors del pessebre vivent han decidit celebrar aquest aniversari fent un repàs a la història d'aquesta tradició. Per això, demanen a tots els ciutadans que algun cop hagin participat o hagin vist l'escenificació del pessebre que aportin fotografies, peces de decorats o, fins i tot, vestuari. Això els ajudarà a completar la mostra retrospectiva que es podrà veure del 29 de desembre al 10 de gener a la Casa de Cultura. Ramon Puigneró, membre de l'organització ens ho explica.

Ramon Puigneró

Demanem a tots els santcugatencs que tinguin fotografies d'alguna representació del pessebre que ens les facin arribar


A banda de la mostra, els joves de la parròquia han introduït algunes novetats en l'edició del pessebre vivent d'enguany perquè tingui un caràcter especial. Entre altres coses, els joves han decidit canviar el recorregut del pessebre per facilitar el pas del públic entre les diferents parades que, aquest any, comptaran amb animals de debò. Fins a setanta cinc nens participaran en l'edició d'enguany, el més petit, el nen Jesús, de només tres mesos. L'èxit de participació ha fet que els organitzadors hagin decidit tancar la llista d'inscripció. Escoltem Ramon Puigneró.

Ramon Puigneró

Ens agradaria agafar més nens, però ja hem assolit el nombre que volíem i no tenim recursos per acceptar-ne més.


Recordem que tots aquells que puguin ajudar a fer la mostra retrospectiva del Pessebre vivent ho poden fer adreçant-se a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.