Trànsit diu que retira una multa del #novullpagar per un error d'identificació


Temes relacionats

Primera multa anul·lada de #novullpagar (18/jul/12)


  • Comparteix:

Peatge de les Fonts

Peatge de les Fonts

El Servei Català de Trànsit (SCT) assegura que la retirada per primera vegada d'una multa de trànsit imposada en el marc de la campanya #novullpagar s'ha produït per un error d'identificació del vehicle. L'autoritat viària nega que la plataforma Prou Peatges estigui guanyant recursos contra les sancions imposades. Aquesta primera multa arxivada es va tramitar al peatge de les Fonts, a la C-16, pel qual circulen molts santcugatencs.

El SCT ha respost d'aquesta manera al mateix conductor afectat que ha explicat al seu compte de Twitter que Trànsit havia acceptat el seu recurs i havia deixat sense efecte la multa.

Fins ara, Trànsit ha tramitat al voltant de 10.000 sancions a conductors que s'han negat a abonar l'import dels peatges de les 55.000 denúncies que les concessionàries d'autopistes els han fet arribar. Tretze sancions ja s'han pagat i una desena d'expedients s'han arxivat al comprovar que els vehicles que no s'havien identificat correctament.

La plataforma Prou Peatges ha tornat a demanar al govern que arxivi totes les denúncies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.