Prop de 200 treballadors municipals denuncien la defunció dels serveis públics


Temes relacionats

Més de 200 persones se sumen a la concentració dels treballadors públics (13/jul/12)


  • Comparteix:

Els treballadors s'han concentrat vestits de negre i en silenci

Els treballadors s'han concentrat vestits de negre i en silenci

Els treballadors municipals han tornat a concentrar-se aquest divendres en resposta a les darreres mesures del govern de l'Estat espanyol que consideren un 'cop mortal' als serveis públics. Prop de 200 treballadors de diferents departaments municipals han escenificat la mort dels serveis públics vestits de negre i en silenci.

És la segona vegada que els treballadors municipals es concentren per mostrar el rebuig al paquet de mesures impulsat pel govern de l'Estat espanyol encaminades a eixugar el dèficit públic. Segons els concentrats, les mesures suposen acabar amb l'estat del benestar atacant als serveis públics.

La portaveu de tots els sindicats presents al consistori, Jani Miñarro, ha explicat que les mobilitzacions d'aquest dijous a les grans ciutats de l'Estat espanyol són una mostra del rebuig social de les mesures de l'executiu encapçalat per Mariano Rajoy. Miñarro assegura que la mobilització dels funcionaris no respon a la defensa dels seus interessos particulars ja que és una resposta a la situació global.

Jani Miñarro

La gent està veient que s'ataca a les persones i a l'estat del benestar. No ens queixem perquè ens baixen el sou, ho fem perquè les mesures no reactivaran res.


Els treballadors han decidit ajornar les concentracions a les portes de l'Ajuntament fins al setembre tot i que fins aleshores continuaran fent evident els seu malestar acudint a la feina vestits totalment de negre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.