Els Plans d'Ocupació Municipal per a aturats reben 466 sol·licituds


Temes relacionats

43 santcugatencs podran treballar per a l'Ajuntament durant sis mesos (26/jun/12)


  • Comparteix:

Es busquen 21 peons d'obres públiques / Font: Interempresas.net

Es busquen 21 peons d'obres públiques / Font: Interempresas.net

Els Plans d'Ocupació Municipal per a aturats de llarga durada han rebut 466 sol·licituds en menys d'un mes. L'Ajuntament contractarà durant sis mesos 43 treballadors aturats de llarga durada que hagin esgotat la prestació de desocupació. La llista definitiva de les persones aspirants admeses i excloses es farà pública dilluns de la setmana vinent.

Des de l'anunci, el passat 26 de juny, de la posada en marxa dels Plans d'Ocupació Municipal, l'Ajuntament - a través del Servei d'Ocupació Municipal (SOM) - ha rebut 466 sol·licituds per optar a un dels 43 llocs de feina. Dels sol·licitants, un 62% són homes i un 38% són dones. Pel que fa als perfils sol·licitats, 223 persones opten a un dels 23 llocs de feina a la brigada (21 peons d'obres públiques i dos oficials de primer paleta); 86 sol·licituds opten a una de les vuit places de tècnic (set tècnics de nivell mig i un tècnic de nivell superior) i 153 persones més opten a un dels 12 llocs de feina administratius (11 auxiliars administratius i un oficial administratiu).

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha manifestat en un comunicat que 'les gairebé 500 sol·licituds, demostren la necessitat de tirar endavant un pla d'ocupació municipal que, malgrat no solucionà el greu problema de l'atur que pateix el país, ajudarà a tirar endavant aquestes 43 persones que han perdut tota prestació econòmica'.

La llista definitiva de persones admeses i excloses es farà pública dilluns de la setmana vinent. A partir d'aquí, al setembre, començarà el procés de selecció dels 43 candidats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.