El Consell Assessor de RTVE, preocupat per les retallades al centre santcugatenc


Temes relacionats

El 50è aniversari de TVE a Catalunya s'explica en una exposició (11/jul/12)

Els treballadors de TVE temen que les retallades afectin la plantilla (23/mai/12)

Els treballadors de TVE a Sant Cugat lliuren a Mas un manifest per mantenir la producció pròpia (20/mar/12)


  • Comparteix:

El centre de Sant Cugat / Font: Elmundo.es

El centre de Sant Cugat / Font: Elmundo.es

El Consell Assessor de Ràdio i Televisió Espanyola (RTVE) a Catalunya ha expressat la seva preocupació per una possible afectació de les retallades pressupostàries a l'ens en el centre santcugatenc. Així ho ha afirmat el president del consell, Jordi Bosch, que ha presentat aquest divendres al Parlament la memòria del 2011. El document posa de manifest la millora de l'horari de les emissions en català a La 2 i el canvi d''El Debat' a la primera cadena, però també la desaparició de les desconnexions territorials en les emissions per Internet.

El president, la vicepresidenta i el secretari del Consell Assessor de Ràdio i Televisió Espanyola a Catalunya, Jordi Bosch, Montserrat Nebot i José Antonio Gilabert, han comparegut aquest divendres al Parlament per presentar la memòria corresponent al 2011.

Bosch ha destacat la millora d'horari de les emissions en català a La 2, que passen de les set a les vuit de la tarda, i el canvi d'emissió d''El Debat', a la primera cadena. Bosch, però, també ha destacat la desaparició de les desconnexions territorials en les emissions per Internet.

El president del Consell Assessor de RTVE a Catalunya també ha mostrat la seva 'preocupació' per una possible retallada de 200 milions d'euros a l'ens, que podria afectar les seus de Catalunya, entre elles, el centre de Sant Cugat. En aquest sentit, Bosch ha defensat la continuïtat del centre, amb la mateixa capacitat pressupostària i un millor rendiment de les dotacions.

La compareixença al Parlament del Consell Assessor de RTVE a Catalunya ha estat a petició d'ICV, tot i que la cambra catalana no té competències de control sobre la televisió pública espanyola. El consell té funcions d'intermediació entre el Parlament, les direccions dels centres de producció de RNE a Roc Boronat i TVE a Sant Cugat, amb 600 treballadors, i els comitès d'empresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.