La ciutat reconeix la tasca de Mercè Martínez com a presidenta d'ASDI


Temes relacionats

La tercera edició de 'Fem un Museu' torna avui ( 9/mai/12)

La discoteca per a persones amb discapacitat ha triplicat l'assistència (17/abr/12)

Premis Ciutat de Sant Cugat: ASDI i Associació Parkinson (27/feb/12)


  • Comparteix:

Mercè Martínez presidia ASDI des del 2008 / Font: Localpress

Mercè Martínez presidia ASDI des del 2008 / Font: Localpress

Sant Cugat ha reconegut aquest dilluns la tasca de Mercè Martínez com a presidenta de l'Associació Pro-Disminuïts Psíquics i Físics (ASDI) durant els darrers quatre anys. Durant l'acte, presidit per l'alcaldessa, Mercè Conesa, s'ha presentat la nova junta directiva de l'associació que passa a ser presidida per Enric Tomàs.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha reconegut 'el valor' de les persones que, com Mercè Martínez, dediquen el seu temps a projectes altruistes com ASDI, que fa més de 30 anys que vetlla pel benestar i la inclusió social de persones amb disminució psíquica i física.

La trobada, que ha tingut lloc aquest dilluns a l'Ajuntament, ha estat un reconeixement a la tasca duta a terme per Martínez durant quatre anys a la presidència d'ASDI. Martínez passa ara el relleu a Enric Tomàs, tot i que seguirà formant part de la junta directiva de l'associació com a vicepresidenta.

La nova junta directiva, que s'ha presentat a l'acte d'aquest dilluns, té com a objectiu mantenir i consolidar els projectes ja existents de l'entitat i estudia la possibilitat d'iniciar-ne algun nou en els propers mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.