Renovat el conveni de col·laboració per a la gestió del Xalet Negre


  • Comparteix:

Susanna Pellicer amb els responsables de Sant Cugat per a Sèniors

Susanna Pellicer amb els responsables de Sant Cugat per a Sèniors

L'àrea de Cultura de l'Ajuntament se suma al projecte del Xalet Negre i participarà en l'elaboració del programa d'activitats. Aquest és un dels punts que inclou la renovació del conveni de col·laboració entre el consistori i l'Associació Cultural Sant Cugat per a Sèniors, encarregada de la gestió de l'equipament, que s'ha signat aquest dimecres.

Amb aquesta renovació l'àrea de Cultura se suma al projecte amb la intenció que el Xalet pugui incorporar activitats que ara se celebren a la Xarxa de Centres Culturals i Polivalents (XCCP) i viceversa.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha explicat que amb aquesta renovació es vol millorar la coordinació entre l'equipament i el consistori per incorporar el Xalet Negre a la programació cultural municipal.

Susanna Pellicer

Hi haurà més col·laboració en la confecció de la programació i una millor entesa. El volem incorporar al circuit com un equipament més.


El president de l'Associació Cultural Sant Cugat per a Sèniors, Joan Anton Lluch, ha agraït el suport que, segons diu, sempre ha rebut del consistori i ha fet una crida a la gent de l'entorn de la plaça d'en Coll, on està ubicat el Xalet Negre, que s'impliqui amb el projecte i faci propostes per fer-se seu l'equipament.

Joan Anton Lluch

Voldria demanar a la gent del barri que es faci seu el Xalet. Que ens fes propostes i també per anar buscant-nos un relleu.


El conveni de col·laboració, que té vigència d'un any, suposa una aportació de l'Ajuntament de 10.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.