Dos individus entren a Cal Pere i buiden les màquines escurabutxaques


  • Comparteix:

Els lladres han deixat així una de les màquines escurabutxaques

Els lladres han deixat així una de les màquines escurabutxaques

El bar Cal Pere del carrer de Valldoreix ha patit la matinada de dimarts a dimecres un robatori. Segons ha explicat el propietari de l'establiment a Cugat.cat, dos individus han entrat al bar a les dues de la matinada, han buidat la caixa enregistradora i han trencat les màquines escurabutxaques per endur-se'n els diners. El propietari, Pere Caballé, no ha pogut calcular encara les pèrdues del robatori. La policia científica dels Mossos d'Esquadra han examinat l'escena del delicte aquest dimecres al matí i continuen investigant. Dos veïns, alertats pel soroll, han vist els dos lladres fugir.

El propietari, Pere Caballé, ha estat alertat per la companyia d'alarmes a un quart de tres de la matinada, i s'ha dirigit al bar per comprovar, juntament amb la policia, que els lladres havien rebentat la porta i les màquines escurabutxaques.

Pere Caballé

A un quart de tres m'han trucat els de les alarmes que havien entrat a robar. Hem vingut tots, ens hem trobat la porta rebentada, les màquines escurabutxaques també rebentades... Un parell de veïns han vist dos homes corrents, pel soroll que havien fet.


És la segona vegada que Cal Pere pateix un robatori en els seus 21 anys de negoci. L'última vegada va tenir lloc fa uns 15 anys, i va ser molt semblant al d'aquesta matinada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.