El PP insta l'Ajuntament a no eliminar la línia 6 fins tenir pactada una alternativa


Temes relacionats

ERC s'oposa a les reduccions dels horaris d'autobús fetes per l'equip de govern (25/jul/12)

Es redueixen els horaris i les línies de bus urbans per ajustar el cost del servei (26/jul/12)


  • Comparteix:

El servei d'autobusos urbans patirà modificacions de cara a setembre / Font: Localpress

El servei d'autobusos urbans patirà modificacions de cara a setembre / Font: Localpress

El PP considera desproporcionada la mesura de reduir fins al 50% la freqüència de pas de vehicles de transport urbà els diumenges i festius i l'eliminació de la línia sis anunciades per l'Ajuntament. Pels populars, aquesta línia que cobreix el trajecte entre el Sant Cugat Trade Center (SCTC) i Can Sant Joan només s'hauria de tancar en el cas que s'arribi a un acord amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) per allargar la línia d'autobús que l'empresa pública té al polígon. Malgrat això, el PP veu raonable l'anunci de l'Ajuntament de reduir horaris i línies d'autobús per la disminució de l'ús d'aquest transport i per la situació econòmica local.

El regidor popular Bruno de Salvador ha explicat que entenen les mesures de l'equip de govern pel que fa a la reducció d'un 6% de l'ús del transport urbà, ja que cal adaptar-se a la realitat econòmica. Malgrat això, no comparteixen que s'elimini la línia 6 fins que s'hagi arribat a un acord amb FGC per allargar el recorregut del bus del polígon fins el SCTC.

Bruno de Salvador

No es pot eliminar la línia 6 fins que tinguem assegurat que FGC allargui el recorregut del seu autobús.


L'altre aspecte que no veu clar el PP és que s'estudiï reduir fins un 50% la freqüència de pas de vehicles els diumenges i festius. Els populars consideren aquesta mesura desproporcionada i demanen una justificació a l'equip de govern.

L'Ajuntament també ha anunciat l'increment de cinc euros l'any del preu públic del transport escolar que correspon al nou IVA que gravarà el transport. Amb aquesta pujada, el preu del servei serà de 270 euros per any i nen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.