La FAV adverteix que encarir els peatges és el darrer pas per ofegar la ciutadania


Temes relacionats

S'encareixen els peatges de l'AP-7 (27/jul/12)


  • Comparteix:

Peatge de la Roca del Vallès / Font: ACN

Peatge de la Roca del Vallès / Font: ACN

La Federació d'Associacions de Veïns (FAV) de Sant Cugat veu en el darrer increment del preu dels peatges una nova mesura per empobrir la societat. El seu president, Manel Sánchez, ha lamentat que la pujada del preu dels peatges a les carreteres de titularitat estatal, efectuada aquest cap de setmana pel govern espanyol, s'hagi produït de forma 'abusiva' i amb 'nocturnitat'. A aquest encariment del preu dels peatges, se suma l'increment de l'IVA al setembre que agreujarà la complicada situació dels santcugatencs a causa de la crisi econòmica.

Per la FAV, la pujada del preu dels peatges i el proper increment de l'IVA són un esglaó més en les dificultats que els ciutadans han de fer front com a conseqüència de la crisi. El president de la Federació de Veïns de Sant Cugat, Manel Sánchez, ha instat la Generalitat a buscar una solució urgent per a aquestes darreres mesures aplicades des del govern espanyol.

Sánchez també ha afirmat a Cugat.cat que aquest encariment dels peatges, que es produeix a l'AP-7 amb pas per Sant Cugat, AP-2 i C-33, és 'abusiu' i s'ha pres amb 'nocturnitat', a més de ser una mesura que no es mereixen els santcugatencs.

Manel Sánchez

Crec que aquesta afectació ens fa pagar més i ser més pobres. És una mesura abusiva que s'ha pres amb nocturnitat i que els catalans no ens mereixem.


Sánchez també ha advertit que les restriccions de crèdit a les empreses, sumat a les darreres mesures de l'executiu espanyol, provocaran l'escanyament a la ciutadania.

Manel Sánchez

Això, acompanyat a la quantitat de gent parada i a la poca perspectiva que s'obrin els crèdits per a les empreses puguin respirar una mica, fa que cada vegada estiguem pitjor.


El president de la FAV ha assegurat que ha arribat el moment de plantar-se d'alguna manera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.