Ràdio Sant Cugat i Catalana Occident tornen a premiar el primer santcugatenc de l'any


  • Comparteix:

Rebrà una pòlissa de 1.000 euros i productes per nadó.

Rebrà una pòlissa de 1.000 euros i productes per nadó.

'Qui serà el primer santcugatenc de l'any 2004?'. Amb aquest lema, Ràdio Sant Cugat, el grup Catalana Occident i la botiga 'Un pequeño mundo' donaran un any més la benvinguda al primer nadó de l'any a la nostra ciutat. Aquest cop, i com a novetat, no es premiarà el primer nen que neixi a l'Hospital General de Catalunya sinó el primer nadó santcugatenc que s'inscrigui en el registre.

Per cinquè any consecutiu, aquesta casa i el grup Catalana Occident volen rebre el primer nadó de l'any a la nostra ciutat, i com és habitual, ho faram amb diversos obsequis.
El grup assegurador obrirà, com ja és tradició, una pòlissa a la criatura, que aquest any estarà dotada amb 1500 euros, 500 més que l'any passat.
Per al cap de Publicitat i Relacions Públiques de Catalana Occident, Manel Farré, aquesta és una iniciativa simbòlica que vol donar un tracte especial al primer nen o nena santcugatenc del nou any.

Manel Farré

El que es vol és donar-li un tracte preferencial. Té un valor simbòlic que, per a nosaltres, és doble, ja que es tracta d'una nova vida.


Des de la companyia asseguradora fan així una primera aportació per al futur de la criatura, una aportació que Farré espera que tingui continuïtat.

Manel Farré

La idea és que sigui una contribució inicial i després tingui una continuïtat. És una pòlissa oberta i nosaltres fem la primera aportació.


La campanya 'Qui serà el primer santcugatenc de l'any?' va néixer ara fa cinc anys com una iniciativa de Ràdio Sant Cugat i Catalana Occident i amb l'objectiu de fer palès el seu compromís amb la ciutat i amb les generacions futures.

Si fins el moment, aquesta iniciativa premiava el primer nadó nascut a l'Hospital General de Catalunya, aquest any això s'ha variat i es premiarà el primer nen santcugatenc que s'inscrigui en el registre.
El nom del guanyador es coneixerà al llarg del mes de gener i l'acte oficial de benvinguda es farà a la sala de plens de l'Ajuntament.

Com ja és habitual, a la pòlissa de Catalana Occident s'hi sumarà també un obsequi d'aquesta emissora i també de la botiga "Un pequeño mundo", que aquest any s'afegeix a la iniciativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.