L'AMPA i els professors de l'escola Catalunya denuncien l'aparició, de nou, d'esquerdes


  • Comparteix:

S'estudia la possibilitat d'empendre accins legals, arribat el cas.

S'estudia la possibilitat d'empendre accins legals, arribat el cas.

Pares i mestres de l'escola Catalunya han tornat a denunciar l'aparició d'esquerdes a l'edifici del parvulari tot just un any després d'haver finalitzat les obres de reparació de l'edifici. Tant el consell escolar com l'AMPA estudien la possibilitat d'emprendre diferents accions per posar fi a un problema que ja fa anys que s'arrossega.

Un any després que s'inaugurés la reparació de l'edifici del parvulari, des de l'escola Catalunya han tornat a denunciar l'aparició d'esquerdes al terra.
Tot i que algunes escletxes ja s'havien detectat tot just acabar les reparacions, al juny del 2002. en aquell moment es va determinar que es devia a les obres d'assentament de l'edifici i que no tenia importància.
Ara, poc més d'un any després, s'han eixamplat les esquerdes del terra. Així ho ha explicat la directora de l'escola, Núria Gómez, que ha afegit que ja ho van notificar al departament d'Ensenyament i a l'Ajuntament, i que segons els informes tècnics, no hi ha perill per la seguretat.

Núria Gómez

Vam observar que les esquerdes s'havien obert, va venir un tècnic que va dir que hi ha moviment de terres i cal resoldre-ho. Ara no hi ha perill.


Tant els responsables de l'escola com els pares i mares han manifestat la seva preocupació per un problema que no s'acaba de resoldre. Gómez ha recordat que quan es van detectar les primeres esquerdes, ara fa anys, els tècnics havien proposat d'enderrocar l'edifici i fer-ne un de nou, però que finalment la decisió política va ser d'arreglar-lo.
Ara, des de l'escola volen saber els motius d'aquella decisió i estudien emprendre accions per no tornar a iniciar un procés que recorden com a molt llarg i dur. Núria Gómez.

Núria Gómez

Estem estudiant què fer davant aquesta situació.


De moment, i a l'espera de concretar accions, l'escola ja ha demanat una entrevista amb el delegat territorial d'ensenyament, i estudien fins i tot la possibilitat d'emprendre accions legals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.