La Diputació explicarà a la tardor la disposició d'urbanitzar Can Borrull


  • Comparteix:

La urbanització de la zona de Can Borrull avança un pas més enllà / Font: Callego.es

La urbanització de la zona de Can Borrull avança un pas més enllà / Font: Callego.es

La Diputació de Barcelona farà pública a la tardor la disposició d'urbanitzar el barri de Can Borrull, a les Planes. Així ho ha afirmat el regidor d'Urbanisme i Obres, Pere Casajoana, qui ha explicat que falta conèixer si els fons vindran de la mateixa Diputació, de les aportacions de la Xarxa de Municipis o bé del Pla de Sanejament.

El regidor d'Urbanisme i Obres, Pere Casajoana, ha assegurat en una entrevista a Cugat.cat que, després de la urbanització del carrer Estrada i del carrer de la Font, el consistori té la vista posada en la possible urbanització de la zona de Can Borrull. En aquest context, Casajoana ha explicat que caldrà esperar fins a la tardor per saber quina és la disposició de la Diputació de Barcelona d'urbanitzar la zona, ja sigui amb fons de la Diputació, aportacions de la Xarxa de Municipis o bé el Pla de Sanejament.

Pere Casajoana

De cara a la tardor sabrem exactament quina és la disposició de la Diputació per poder fer la urbanització de Can Borrull.


Les obres d'urbanització del carrer Estrada, al districte de les Planes, han començat aquesta setmana i està previst que finalitzin al setembre. Un cop finalitzades les obres, es començarà amb els treballs al carrer de la Font, amb els quals es donarà per acabat el Pla de Barris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.