Pastissos, faldilles i tècniques de relaxació als nous cursos de la XCCP


  • Comparteix:

Un dels monogràfics ensenyarà a decorar pastissos

Un dels monogràfics ensenyarà a decorar pastissos

Un monogràfic per aprendre a decorar pastissos, un curs de tècniques de relaxació i un altre per fabricar la teva pròpia faldilla són algunes de les 60 propostes que la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) ofereix de cara a la tardor. Les activitats es repartiran entre la Casa de Cultura, el Casal de Mira-sol, el Casal de les Planes, el Casino de la Floresta i el Xalet Negre, que per primera vegada passa a formar part d'aquesta xarxa de centres. Les inscripcions començaran aquest dimecres i s'allargaran fins el tercer divendres de mes.

La Xarxa de Centres Culturals Polivalents torna a oferir una programació ben eclèctica i variada perquè tothom pugui trobar el seu curs dins la programació que començarà a l'octubre i s'allargarà fins el desembre. Per aquest trimestre hi ha prop d'una vintena de cursos que s'estrenen per primera vegada. En clau gastronòmica destaca un monogràfic per aprendre a decorar pastissos, un tast de pernils ibèrics i un maridatge de caves i xampany.

La nova programació ofereix també un curs per aprendre a confeccionar una faldilla, un d'iniciació al ganxet, un per fer joieria amb materials naturals i un altre per descobrir les claus de l'automaquillatge. A més, totes aquelles persones que pateixin problemes d'ansietat o d'estrès i vulguin aprendre a relaxar el seu cos, ho podran fer a través d'un curs que ensenyarà les tècniques bàsiques de relaxació.

Les inscripcions per aquests cursos, tallers i monogràfics comencen aquest dimecres i finalitzaran el tercer divendres d'aquest mes en horari de deu a dues del migdia i de cinc a dos quarts de vuit del vespre, de dilluns a dijous i els divendres de deu del matí a dues del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.