Renfe presenta un nou abonament trimestral per als usuaris més habituals


Temes relacionats

L'augment de l'IVA també afecta el preu del transport (15/jul/12)


  • Comparteix:

L'estació de Renfe a Sant Cugat / Font: Trenscat.cat

L'estació de Renfe a Sant Cugat / Font: Trenscat.cat

Els usuaris de Renfe podran adquirir a partir d'aquest dimecres un nou abonament trimestral disponible a les línies de Rodalia de Barcelona, on s'inclou la línia R8 que passa per Sant Cugat, i la Regional. El títol de transport permetrà que l'usuari viatgi un número il·limitat de vegades durant el seu període de validesa, que és de 90 dies. Amb aquest tiquet, Renfe vol donar prioritat als usuaris més habituals del transport públic.

En el cas de la zona de Rodalia, l'abonament trimestral es tarificarà en funció de les zones de pas, de les quals n'hi ha sis en total. Durant el mes d'agost, el tiquet de la zona u costarà 115 euros; la dos, 130; la tres, 185; la quatre, 220; la cinc, 260; i la sis, 315 euros. La ciutat està inclosa en la zona tres, de manera que els santcugatencs que vulguin adquirir aquest abonament per desplaçar-se a Barcelona hauran de pagar 185 euros.

Per contra, el preu del títol de Regionals anirà en funció dels quilòmetres dels desplaçaments. Així, el preu d'anar des de Barcelona fins a Girona és de 455 euros; de Barcelona a Figueres, de 620; de Barcelona a Tarragona, de 375; de Barcelona a Lleida, de 675; i de Barcelona a Flaçà, de 535 euros. En el cas del trajecte entre Girona i Figueres, el preu serà de 220 euros.

Aquests són els preus vàlids durant el mes d'agost, abans que s'apliqui l'augment de l'IVA del 8 al 10% impulsat pel govern espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.