Els veïns de Volpelleres volen més policia per combatre els robatoris


Temes relacionats

No dir que marxem de vacances: principal mesura antirobatori ( 5/ago/12)


  • Comparteix:

Vista del barri de Volpelles / Font: Promovall.com

Vista del barri de Volpelles / Font: Promovall.com

L'Associació de Veïns de Volpelleres denuncia que en l'últim mes i mig s'han produït sis robatoris en tres comunitats de pisos del barri. El secretari de l'entitat, Pep Molist, ha demanat més presència policial a la zona i ha expressat que els ciutadans de Volpelleres se senten una mica 'abandonats' en termes de seguretat ciutadana. Molist també ha explicat que han detectat cercles vermells pintats en alguns edificis on han entrat els lladres, que majoritàriament s'han endut joies.

Veïns de Volpelleres adverteixen, a través de cartells a les porteries i de les xarxes socials, dels diversos robatoris que han tingut lloc als habitatges del barri. Els lladres han entrat a pisos i han robat objectes, sobretot joies, del seu interior.

El secretari de l'Associació de Veïns de Volpelleres, Pep Molist, considera que l'època de vacances pot haver afavorit la consecusió d'aquests delictes. No obstant això, Molist es queixa de la poca presència policial que, segons diu, hi ha al barri fent que els veïns 'se sentin un pèl abandonants'.

Pep Molist

En concret, a Volpelleres, no veus passar molts cotxes policials, malgrat la proximitat amb la comissaria dels Mossos. Crec que la policia no té prou recursos.


L'entitat veïnal ha creat un grup a Facebook on els veïns afectats comparteixen les seves experiències i exposen mesures dissuassòries per evitar robatoris.

Per la seva banda, el tinent d'alcalde de Seguretat, Jordi Puigneró, ha assegurat a través del seu compte de Twitter que la policia està alertada d'aquests robatoris i està treballant en aquesta qüestió.

Els cossos de seguretat recomanen trucar Mossos d'Esquadra (93.583.50.00) o Policia Local (092 o 93.589.13.28.) en cas de sospitar que hi ha algú dins casa seva.



  • Comparteix:

COMENTARIS

En aquesta zona si que estaria justificada la presència de càmeres de seguretat i no al centre, encara que políticament els doni més rèdit als Puigneró i companyia.

Joan Serrallonga. Enviat el 7/ago/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.