La 5a edició dels vídeos d'estiu YouTube porta una vintena de premis


  • Comparteix:

El concurs està obert fins al 31 d'octubre

El concurs està obert fins al 31 d'octubre

La 5a edició del Concurs de Vídeos d'Estiu del canal YouTube Sant Cugat està en marxa. Aquest certamen, obert a tots els veïns de la ciutat, repartirà enguany 21 premis que valoraran la improvisació, la frescor i la intenció de les propostes. Els audiovisuals es poden presentar fins a finals d'octubre. La iniciativa és una proposta de l'Ajuntament que compta amb la col·laboració de Cugat.cat i el Tot Sant Cugat.

Realitzar un vídeo amb la temàtica de les activitats d'estiu, d'un màxim d'un minut, incorporar la frase 'em dic (i el nom de l'autor o autora), i sóc de Sant Cugat', i complir les normes del codi ètic de l'Agència de Qualitat de Continguts a Internet són els requisits imprescindibles per concursar en aquesta nova edició. Un cop el participant tingui el vídeo gravat amb aquestes característiques, l'haurà de pujar a la xarxa YouTube i prendre nota de l'enllaç que haurà d'enviar a l'adreça youtube@cugat.cat, acompanyat de les dades de l'autor o autora (nom i cognoms, edat, telèfon, adreça electrònica i mitjà de gravació del vídeo càmera o mòbil).

La regidora de Comunicació, Joana Barbany, ha explicat en declaracions d'arxiu que per engrescar a més participants, enguany, es potencia els vídeos no editats, és a dir, enregistrats directament amb els telèfons mòbils i penjats sense talls ni afegits.

Joana Barbany

Volem consolidar el projecte. Prioritzarem els vídeos enregistrats amb telèfons perquè més santcugatencs s'animin a participar.


El període de presentació de candidatures ja està obert i es tancarà l'últim dia d'octubre. Els ciutadans podran veure, puntuar i comentar els vídeos participants a través del canal Yotube.com/santcugat. El resultat de les votacions és tindrà en compte pel jurat, però no de manera vinculant.

El director de Cugat.cat, Miquel Herrada, ha destacat la qualitat de les propostes d'edicions anteriors i considera el certamen com una via de promoció del talent local que s'ajusta a un dels compromisos del grup de comunicació multimèdia.

Els organitzadors del concurs repartiran enguany un total de 21 premis dividits en dues categories: vídeos sense tall i vídeos editats. Una tableta Samsung Galaxy, una impressora i una nit d'hotel són només alguns dels guardons que es lliuraran. La iniciativa audiovisual compta amb la col·laboració d'empreses com Vodafone, Hewlett-Packard (HP), Dir, Junior, Hotel Qgat i la llibreria Paidea, entre d'altres.

La llista de guanyadors es publicarà a la web de l'Ajuntament -Santcugat.cat-, a Cugat.cat i a Totsantcugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.