L'Oficina d'Atenció Ciutadana funciona amb cita prèvia fins al 31 d'agost


  • Comparteix:

La prova pilot funcionarà fins al 31 d'agost

La prova pilot funcionarà fins al 31 d'agost

Fins al 31 d'agost, l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) ofereix la possibilitat de fer els tràmits de l'Ajuntament amb cita prèvia. Es tracta d'un prova pilot que pretén mantenir la qualitat del servei, reduint el temps d'espera. Les visites es poden concertar trucant al 010, al 902 543 010 o al telèfon de l'Ajuntament, el 93 565 70 00.

La prova pilot que es dur a terme des del 23 de juliol canvia el sistema d'atenció habitual del consistori pel de cita prèvia. L'objectiu és mantenir la qualitat del servei de l'OAC sense distorsionar el temps que la ciutadania dedica a fer tràmits a l'Ajuntament.

Fins al 31 d'agost, les persones que vulguin fer algun tràmit a l'OAC hauran de sol·licitar prèviament una hora de visita. Les cites es poden concertar a la mateixa oficina, o bé trucant al al 010, al 902 543 010 o al 93 565 70 00.

Tot i el canvi de dinàmica de treball, l'oficina reserva una taula per tràmits ràpids on es poden fer l'emissió de volants d'empadronament, el registre de factures, concursos i licitacions i atencions urgents, sense sol·licitud prèvia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.