Sant Cugat 'Dóna la cara per la independència'


Temes relacionats

'Dóna la cara per la independència' ja suma més de 300 santcugatencs ( 7/jul/12)


  • Comparteix:

La campanya ha recollit més de 30.739 adhesions a tot el país. / Font: Donalacara.cat

La campanya ha recollit més de 30.739 adhesions a tot el país. / Font: Donalacara.cat

'Dóna la cara per la independència', campanya impulsada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), suma ja 386 santcugatencs. L'activitat busca aplegar les màximes fotografies de ciutadans catalans que volen un estat propi. La iniciativa ha recollit de moment 30.739 adhesions arreu del país, sent Sant Cugat la desena ciutat catalana que més suport hi ha donat.

La llista de santcugatencs que han cedit la seva foto per a la campanya 'Dóna la cara pel català' continua creixent. Entre les noves incorporacions es troben el responsable de relacions institucionals de l'Ateneu, Toni Ramon; l'expresidenta del Rotary Club, Montse Moral; el president de Pensionistes en Acció, Agustí Soberano; el president de la JNC, Àlex Calmó, el president d'ASDI, Enric Tomàs i el president d'Un altre Sant Cugat (uaSC), Jaume Massanés.

Alguns regidors de l'Ajuntament també s'han sumat a la iniciativa com els regidors de CiU, Joan Puigdomènech; Raül Grangé i Sílvia Cazorla; i el regidor de la CUP, Guim Pros. Tothom qui s'hi vulgui afegir pot fer-ho adjuntant una fotografia al web Donalacara.cat.

Sant Cugat és, amb 386 adhesions, la desena ciutat catalana que més suport ha donat a la iniciativa que ja ha recollit 30.739 fotografies. Barcelona és el municipi on s'han recaptat més adhesions. A la llista també es troben les cocapitals vallesanes amb Sabadell, que ocupa el cinquè lloc en el rànquing, i Terrassa, en vuitena posició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.