Un excursionista santcugatenc, evacuat per Bombers al Pallars Jussà


  • Comparteix:

Torre de Cabdella es troba al Pallars Jussà

Torre de Cabdella es troba al Pallars Jussà

Un santcugatenc, de 51 anys, ha patit un accident aquest divendres a la tarda a la presa de Sauró, al Pallars Jussà. Els Bombers han rescatat l'excursionista, que ha estat evacuat a l'Hospital de Tremp amb un esquinç al turmell.

A tres quarts de dues de la tarda d'aquest divendres, els Bombers de la Generalitat han rebut l'alertat que un excursionista s'havia fet mal al peu i que es trobava a la presa de Sauró, a la Torre de Cabdella. Un helicòpter dels Bombers amb efectius del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) ha intervingut i ha evacuat el ferit a l'Hospital de Tremp. L'home, de 51 anys, s'ha fet un esquinç al turmell.

Els Bombers de la Generalitat han realitzat cinc rescats de muntanya aquest divendres. A l'estiu el nombre de rescats i recerques de persones a la muntanya, als pantans, rius o gorgs, augmenta a causa del bon temps. Els Bombers demanen que s'extremin les precaucions a l'hora de practicar activitats a la muntanya i al medi natural pel risc de patir accidents.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.