Els Mossos detenen un jove i dos menors per robatori amb violència


  • Comparteix:

Els Mossos van fer la primera detenció moments després dels fets

Els Mossos van fer la primera detenció moments després dels fets

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres joves santcugatencs, dos d'ells menors, per agredir i robar un altre jove, veí de la ciutat, la matinada del 12 d'agost a la sortida d'un bar musical de l'avinguda de Catalunya. Moments després dels fets, els Mossos van efectuar la primera detenció, la d'un jove de 21 anys que ha ingressat a presó acusat de robatori amb violència i intimidació. Aquest detingut acumula 16 antecedents per delictes similars. En el cas dels menors d'edat, detinguts dies després, un ha quedat en llibertat i l'altre ha entrat en un reformatori en règim tancat.

Els fets es van produir la matinada del 12 d'agost quan tres santcugatencs, amb edats compreses entre els 17 i els 21 anys, van sostreure la cartera a la víctima a la sortida d'un bar musical de l'avinguda de Catalunya. En detectar que el jove, també santcugatenc, no portava diners, els agressors van robar-li el mòbil i van colpejar-lo, segons informa Mossos d'Esquadra.

La primera de les detencions es va produir una estona després dels fets, entre els carrers de Mercè Rodoreda i Esperanto. Mossos va detenir un jove, de 21 anys, amb 16 antecedents que va ingressar a presó acusat d'intimidació i robatori amb violència.

La detenció dels altres dos joves, menors d'edat, va efectuar-se dies després. Fiscalia de Menors ha deixat sense efecte la detenció d'un d'ells, que ha quedat en llibertat; mentre que l'altre noi ha ingressat en un centre de menors en règim tancat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.