Els santcugatencs i la Penya Regalèssia s'acomiaden de Roc Gómez


Temes relacionats

Mor Roc Gómez, membre històric de la Penya Regalèssia (27/ago/12)


  • Comparteix:

Els santcugatencs s'ha acomiadat de Gómez aquest dilluns

Els santcugatencs s'ha acomiadat de Gómez aquest dilluns

Prop d'un centenar de persones, entre veïns, amics i representants d'entitats, han acomiadat aquest dilluns el membre de la Penya Regalèssia, Roc Gómez, que ha mort aquest diumenge als 91 anys. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha subratllat l'entrega de Gómez a la Penya Regalèssia i la seva aportació a la preservació del patrimoni cultural. El funeral s'ha celebrat al Reial Monestir.

Gómez era un dels membres més antics de la Penya Regalèssia de Sant Cugat, on hi va ingressar als anys 80. El santcugatenc va col·laborar activament en la restauració de l'ermita de Sant Medir i en les preparacions de l'aplec del copatró de la ciutat.

L'alcaldessa Mercè Conesa ha assistit al funeral i ha remarcat la important contribució que Gómez va fer en el si de la Penya Regaléssia.

Mercè Conesa

S'han reunit aquí molts amics perquè és una de les persones que han treballat més per preservar el nostre patrimoni cultural i arquitectònic.


Gómez, joier de professió, s'ocupava actualment del manteniment del rellotge del campanar del Monestir. A més, va participar activament a les restauracions d'aquesta ermita i la de Sant Domènech i Sant Crist de Llaceres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.