FGC amplia el servei l'Onze de Setembre per facilitar l'arribada a la manifestació


Temes relacionats

Recoder assistirà a la manifestació independentista de l'ANC (30/ago/12)

Sant Cugat per la Independència ja escalfa els motors per a la manifestació (27/ago/12)

Manifestació de l'11-S: les formacions polítiques santcugatenques opinen (24/ago/12)

L'ANC vol que CDC s'afegeixi a la manifestació independentista de l'11-S (14/ago/12)


  • Comparteix:

FGC és un dels mitjans més usats pels santcugatencs

FGC és un dels mitjans més usats pels santcugatencs

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) amplia el servei l'Onze de Setembre per facilitar l'arribada a la manifestació de Barcelona des del Vallès Occidental. La companyia incrementarà dimarts freqüències per evitar un col·lapse a les estacions i als combois. Els trens funcionaran amb freqüències de dia feiner entre les dotze del migdia i les onze de la nit.

D'aquesta manera, a la zona urbana de Barcelona, entre Sarrià i Plaça Catalunya, hi haurà una freqüència de pas d’un tren cada dos minuts. FGC posarà també en marxa un operatiu especial d'atenció als usuaris a les estacions.

L'organització de la manifestació, l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), preveu un gran flux de manifestants procedents del Vallès. Alguns col·lectius participants de la nostra ciutat, com associacions i partits, ja han recomanat als seus membres avançar al màxim el viatge a Barcelona per esquivar eventuals col·lapses.

L'ANC aconsella concentrar-se als jardinets de Gràcia, a tocar de la Diagonal, per sumar-se allà a la marxa, que començarà a la cruïlla del passeig de Gràcia amb la Gran Via a partir de les sis de la tarda. Els santcugatencs que vulguin sumar-se a aquesta proposta i facin ús del servei de FGC ho podran fer baixant a les estacions de Gràcia o la de Provença.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.