La plataforma de cooperació Worldcoo es presenta amb l'ajuda dels Gausacs


  • Comparteix:

Un moment del rodatge

Un moment del rodatge

La nova plataforma de finançament de projectes de cooperació Worldcoo ha rodat aquest dissabte un espot a la ciutat amb la col·laboració dels Castellers de Sant Cugat, que servirà per donar a conèixer la iniciativa. La plataforma santcugatenca actua a través del micromecenatge per finançar iniciatives de cooperació arreu del món.

La construcció d'un hospital al Níger i d'uns pous d'aigua potable a Etiòpia són dos dels primers projectes que Worldcoo ha ajudat a finançar. L'empresa social ha col·laborat amb diferents ONG com Creu Roja, Intermón Oxfam i la Fundació Campaner. Worldcoo valida els projectes de les entitats, els vincula a una empresa i busca les donacions de particulars per fer-los possibles. Es tracta, doncs, de finançar iniciatives ambicioses a través de la col·laboració en xarxa de moltes persones, un esperit que, segons el director general de la plataforma, Sergi Figueres, encarnen perfectament els Castellers de Sant Cugat.

Sergi Figueres

Estem fent un vídeo amb els Castellers per aconseguir demostrar que quan molta gent s'ajunta pots aconseguir grans projectes entre tots, i això en el fons és un castell.


Els Gausacs són doncs els protagonistes del vídeo promocional de Worldcoo. El cap de colla Toni Serra ha explicat perquè han decidit col·laborar en aquesta iniciativa.

Toni Serra

Worldcoo és una organització nova que ajuda a fer possibles els projectes de les ONG i ens ha semblat que era interessant fer aquesta aportació per Sant Cugat i la societat.


El rodatge de l'espot també ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat, els Diables, Aramark, Vallespà i Alquigruas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.