Les aportacions dels socis, única font d'ingressos del Centro Castellano-Manchego


  • Comparteix:

Una imatge del dinar

Una imatge del dinar

El Centro Castellano-Manchego ha arrencat el segon dia d'activitats de les 25es jornades culturals de l'entitat, marcades aquest curs per l'austeritat imposada per les retallades en les subvencions que el centre rebia de la comunitat autònoma de Castella-la Manxa. Enguany, les jornades culturals i la resta d'activitats del centre s'han finançat gairebé de forma exclusiva a través de les aportacions dels socis. Un dinar amb presència institucional i el nomenament de Quixot, Dulcinea i Sancho han estat les propostes del segon dia de les jornades, que s'allargaran fins l'últim diumenge de setembre.

El Centro Castellano-Manchego ha arrencat aquest divendres les seves 25es jornades culturals amb l'objectiu que els socis puguin retrobar-se i fer-se costat en aquests temps difícils. Ha estat una tasca complicada perquè, perdudes les subvencions que l'entitat rebia de Castella-la Manxa, el centre ha de subsistir amb les quotes dels socis. A més, segons el seu president, Jesús Olmedo, molts socis han perdut la feina i no poden pagar les quotes.

Jesús Olmedo

Castella-la Manxa ha retallat tot. Aquí ens trobem que tenim 400 socis però molts estan a l'atur i no poden pagar. Continuen sent socis perquè en aquesta situació no els pots obligar a pagar.


El centre ha ofert aquest dissabte un dinar que ha servit perquè els socis de l'entitat es retrobin, així com amb membres d'altres entitats agermanades. El regidor de Participació Ciutadana, Francesc Carol, ha destacat la importància d'aquest tipus d'actes per mostrar la diversitat cultural de la ciutat.

Francesc Carol

La població de Sant Cugat no és només la nascuda aquí i la vinguda de Barcelona sinó també la que ha vingut d'altres llocs de l'Estat que han format el primer gran creixement de la ciutat.


El dinar també ha comptat amb la presència de membres dels grups municipals del PP, el PSC i ICV-EUiA.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.