L'ampliació de l'escola Thau es presenta en societat


Temes relacionats

Ja han començat les obres d'ampliació de l'escola Thau ( 7/jul/11)

L'escola Thau tindrà 300 places més a partir del curs 2012-2013 (22/jun/11)


  • Comparteix:

Escola Thau a Sant Cugat / Font: Rga.cat

Escola Thau a Sant Cugat / Font: Rga.cat

L'ampliació de l'escola Thau s'inaugura aquest diumenge en un acte que comptarà amb la participació de la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau. A l'esdeveniment, que comença a les dotze del migdia, també assistiran l'alcaldessa, Mercè Conesa, el director general de la Institució Cultural del Centre d'Influència Catòlica (ICCIC), Frederic Raurell i el president del patronat d'aquesta fundació, Joaquim Triadú.

Les obres han permès ampliar el centre en més de 1.000 metres quadrats per poder acollir una tercera línia d'Educació Infantil, Primària i Secundària, que ha començat a funcionar aquest mes. També s'ha construït una nova entrada, un amfiteatre per acollir actes a l'aire lliure i una nova cuina. Les obres també han millorat instal·lacions ja existents com ara el camp de futbol, que s'ha dotat amb gespa artificial, i l'aparcament, que s'ha ampliat.

L'escola Thau de Sant Cugat pertany a la Institució Cultural del CIC, una fundació privada en els àmbits de la cultura i de l'educació que integra altres centres com el Thau Barcelona, CIC Escola de Batxillerats i CIC Escola de Cicles Formatius, entre d'altres.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.