QueRico porta els ingredients necessaris a casa del client


  • Comparteix:

QueRico prepara bosses amb cinc plats i els porta a casa del client

QueRico prepara bosses amb cinc plats i els porta a casa del client

La manca de temps i el desconeixement de la cultura gastronòmica de la societat ha portat Ignacio Mira a crear QueRico. Aquest servei elabora receptes, agrupades en plats de cinc dies, reuneix els ingredients necessaris i els porta a casa del client, juntament amb les instruccions per cuinar el plat.

El creador de QueRico, Ignacio Mira, ha explicat al magazín 'La Tarda' de La Xarxa produït per Cugat.cat que el seu servei soluciona la manca de temps, la necessitat de productes de qualitat i el desconeixement de com cuinar els plats dels seus clients.

Ignacio Mira

Manca de temps, la necessitat de productes de qualitat, el desconeixement de com cuinar els plats. Les nostres receptes no van més enllà de la mitja hora.


Mira destaca que el perfil més comú dels clients és una família amb fills perquè 'és quan hi ha més estrés amb el temps', tot i que també s'han trobat parelles que aposten pel menjar sa.

QueRico, que va néixer al maig i des de llavors ja té 150 clients i ha repartit més de 500 bosses de menjar, distribueix els aliments en un radi que va de Vilanova i la Geltrú a Mataró i Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.